CURS MONOGRÀFIC SOBRE CASOS CLÍNICS

 

 

INFORMACIÓ GENERAL 

Curs impartit per: Maria Beltran, Ana Padilla, Miquel Oriol i Delia C. Villacrés.

Data i horari: dissabte 15 d'abril de 10h a 14h i de 17h a 20h (8 hores)

Preu: 80 euros

 

En aquest curs es presentaran 4 casos clínics tractats amb Psicoteràpia Integradora Humanista (PIH) i seguint l’esquema, descripció del cas, diagnòstic (posant un especial èmfasi en el diagnòstic des de la PIH) i descripció de sessions de teràpia (incloent-hi la descripció dels procediments i tècniques utilitzats i la seva justificació). En cada cas es posarà el focus en diferents elements de la teràpia atenent a les singularitats tant del pacient com del terapeuta ressaltant així la versatilitat del model de la PIH.

El format del curs serà mixt, és a dir, els participants podran participar sigui presencialment o bé virtualment. Les persones que optin per la modalitat virtual, uns dies abans del curs se’ls enviarà un correu amb l’enllaç de participació (es realitzarà a través de la plataforma zoom).

El curs està dirigit a professionals de la relació d’ajuda.

 

 

 


COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.