CURS MONOGRÀFIC

 

Acompanyant

 

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Marina García

Data i horari: dissabte 11 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h (8 hores)

Preu: 80 euros

 

En aquest monogràfic es pretén aportar una visió global de l’acompanyament psicològic, que es realitza en els processos de final de vida, fent una revisió dels aspectes psicològics de la persona, amb una malaltia avançada, que afronta un procés de finitud, així com l’entorn familiar i social.

L’objectiu principal és que la persona que participi en aquest taller obtingui coneixements sobre el procés de final de vida, que li siguin d’utilitat en la pràctica diària (per exemple, si es troba en una situació d’aquest tipus en el seu dia a dia), o també si li sorgeix l’interès tan personal com professional de conèixer aquest àmbit de la psicologia. Es posarà especial atenció a l’enquadrament de final de vida, les emocions emergents i l’autoconsciència del professional.


 

CONTINGUTS

- Enquadrament del final de vida: processos de malaltia i cursos per tipus de malaltia.

- Significats de la mort: estils de personalitat i aferrament i estils d’afrontament.

- Les emocions emergents en el final de vida: tristesa i por, agraïment i serenitat, ràbia i impotència...

- Pèrdues: físiques, rol, relacionals...

- Tancaments i comunicació en l’entorn i la família.

- L’espiritualitat i la religiositat en el final de vida.

- Autoconsciència del professional: com ens col·loquem davant del fet de morir i de la mort.

- Autocura en la polaritat vida-mort.


 

METODOLOGIA

El curs, que es realitzarà presencialment, tindrà un suport de documents-resum, pel·lícules o curts que facilitin la reflexió, exercicis vivencials a través de role-play (en parelles o peixera), fantasies guiades, entre d’altres.

 


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.